Mobiele buiten keuken eiken

  Frans eiken gerookt onderstel
  Afgewerkt met outdoor wood oil
  Betonnen blad van 4 cm dik 
  Werkblad beschermd met epoxy tegen vetvlekken
  Verrijdbaar met 4 zwenkwielen waarvan 2 geremd
  Afgeleverd aan huis
  Levering inclusief Grill Guru Classic compact
  Afmeting onderstel 60 x 60 x 90 cm
  Diameter BBQ 44 cm

Meer details

Nieuw product

€ 999,00 incl. BTW

WhatsApp06 144 288 89

ROKEN OF ROOSTEREN
Met Grill Guru kun je makkelijk stukken vlees garen zoals varkensspek, lamsbout of runderstaartstuk. Maar denk ook aan zalm of een kippetje of kalkoen roken of roosteren. Hiervoor gebruik je de keramische plate setter inclusief RVS houder. The Bastard werkt dan als een houtskool oven waarbij alles gelijkmatig gaart. Roken doe je op een lagere temperatuur tussen 65˚C en 135˚C en eventueel met speciale rookhoutsnippers. Als je wilt roosteren zorg je dat de temperatuur tussen de 135˚C en 175˚C blijft. TIP maak rookhout nooit nat, dit zorgt voor vergiftigde rook. Leg boven op de warmtebron een lekbak. Zo vang je alle sappen op. Lekker om later het vlees mee te bedruipen. Door het openen van de top- en bodemventilatie zorg je voor een hogere temperatuur.

BAKKEN, STOVEN OF PIZZA BAKKEN
Zin in een stoofschotel of ovenschotel? Ook dat kun je eenvoudig bereiden op de Grill Guru. Een pizza bakken kan niet direct op de keramische plate setter omdat de bodem verbrandt. Gebruik dan een pizzasteen. Ook ideaal als je koekjes of brood wilt bakken. Of wat dacht je van gepofte aardappels of knolgroenten?


GRILLEN OF DICHTSCHROEIEN Liever even ‘ouderwets’ barbecueën? Dan ga je op hoger vuur grillen of het vlees of de vis alleen dichtschroeien. Het resultaat? Sappige steaks, lamskoteletjes, gamba’s, inktvis, hamburgers of kipfilets. Of denk aan groenten grillen, van asperges in een Oosterse marinade en maiskolven tot paprika of courgette. Of fruit zoals een gegrilde ananas met roomijs als dessert. TIP voor het grillen van zeevruchten, gamba’s of vis kun je de grillverhoger gebruiken.

GEBRUIK VAN TWEE ROOSTERS Heb je meer ruimte op je Grill Guru nodig om je gerechten te bereiden? Dan zet je gewoon twee roosters op elkaar. Met dit extra rooster verdubbel je je grill-oppervlak. De hitte wordt optimaal verspreid in The Bastard, dus beide niveaus worden lekker gegaard. De grill verhoger of tweede rooster kan ook prima gebruikt worden om producten even wat verder van het vuur te plaatsen of om ze warm te houden.

TEMPERATUUR REGELEN
Het is niet zo moeilijk om een constante hoge temperatuur van bijvoorbeeld 400 graden Celsius of een lage temperatuur van 225 graden Celsius te bereiken. Ook kun je tot zelfs 12 uur lang zonder nieuwe kolen toe te voegen, een constante lage temperatuur realiseren. Je regelt de temperatuur met de topventilatieschijf en de bodemventilatie. Om de temperatuur te laten stijgen laat je meer zuurstof in The Bastard door de top en bodemventilatie open te zetten. Met minder luchtstroom in The Bastard daalt de temperatuur. Dan schuif je de top- en bodemventilatie dichter. TIP ga je voor een langzame garing op een lage temperatuur? Laat de grill dan niet te warm worden. Het duurt wel uren om de temperatuur omlaag te brengen. Gebruik daarom niet zoveel houtskool voor een langzame garing op lage temperatuur.

Schrijf uw recensie

Mobiele buiten keuken eiken

2 andere producten in dezelfde categorie: