Overname Steigerhouttuinmeubels.nl

Overname Steigerhouttuinmeubels.nl

Blijwonen neemt steigerhouttuinmeubels.nl over

Vanaf 1 januari is de overname van de website steigerhouttuinmeubels.nl een feit. Na een jarenlange samenwerking met Restyle XL, heeft Blijwonen de website en dus de verkoop van steigerhouten tuinmeubelen overgenomen van Restyle XL.

Wij van Blijwonen zijn uiteraard blij en trots dat wij u vanaf heden van uw steigerhouten tuinmeubels mogen voorzien.

Voor u als klant zal er weinig veranderen. Wij leveren nog steeds de service en kwaliteit die u van steigerhouttuinmeubels.nl gewend bent en ook in onze garantie bepalingen verandert er niets. We hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, evenals heldere communicatie en het aflveren van hoogwaardige producten.

We vinden het belangrijk dat onze klanten met al hun vragen betreffende onze producten, service, prijzen, levering of behandeling van de meubels bij ons terecht kunnen. Heeft u dus een vraag? Schroom niet en bel of mail ons.

Iets dat wel veranderd is, is dat de showroom is verhuisd. Voorheen kon u de tuinmeubelen bekijken op de locatie van Restyle XL. Vanaf heden zijn de tuinmeubelen op afspraak te bekijken op de locatie van Blijwonen locatie in Made. U kunt hiervoor contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Wij kijken ernaar uit om u in 2016 van dienst te mogen zijn!