Terug naar overzicht

Klik op afbeelding voor vergroting

Over dit product:

Stuur dit product door

Stuur dit product naar een vriend

* *

(velden met een * zijn verplicht)

Product 17 van 29

Bank steigerhout

Op mobiele apparaten dubbel klikken om keuze te activeren.
0 0

0,00

Levertijd: Binnen 30 dagen

Bank steigerhout

Bent u op zoek naar een leuke steigerhout bank voor in de tuin, aan de tuintafel of zelfs voor binnen aan de eettafel? Dan is deze bank wat u zoekt! Met onze bank van steigerhout bieden wij u een simpel en robuust steigerhouten meubel, voor een simpele prijs! U kunt de bank voor vele doeleinden gebruiken. Als aanvulling bij uw tafel, of ter decoratie bijvoorbeeld.

Bent u benieuwd naar ons aanbod in steigerhout meubelen voor binnen? Neem dan een kijkje op onze binnenmeubelen pagina, of kijk op www.restylexl.nl voor een compleet aanbod aan verschillende houten meubelen.
Doorgaans is de levertijd 30 dagen maar vaak kan er ook sneller geleverd worden. Voor maatwerk kunnen langere levertijden gelden. Neem dan voor meer informatie contact op met de klantenservice.
Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Wilt u echter toch iets aan ons retourneren? Dat kan binnen veertien dagen na het ontvangst van het product. Stuurt u ons dan een mail, zodat wij een afspraak met u kunnen maken over de retourzending. Als service kunnen wij het transport regelen. De kosten van dit transport verrekenen we met eventuele retourbetalingen. Als u iets terugstuurt bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook voor een bewijs van terugsturen. Is uw product teruggestuurd, dan doet één van onze medewerkers een taxatie om te zien in welke staat het geretourneerde artikel verkeert. Daarna krijgt u van ons een rapport met informatie over eventuele terugbetaling of omruiling.

Kopers van dit product kochten ook:

Productfoto: Steigerhouten tafel Productfoto: Tuintafel steigerhout Productfoto: Vierkante tafel steigerhout Productfoto: Balktafel buiten Productfoto: Steigerbuis tafel

Laatst bekeken

Bank steigerhout

© 2015 Copyright - Sitemap - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Policy

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Thuiswinkel waarborg
Betaalmogelijkheden

Deze webshop is onderdeel van:

Logo RXL home