Terug naar overzicht

Klik op afbeelding voor vergroting

Over dit product:

Stuur dit product door

Stuur dit product naar een vriend

* *

(velden met een * zijn verplicht)

Product 16 van 29

Steigerhouten bank

Op mobiele apparaten dubbel klikken om keuze te activeren.
0 0

0,00

Levertijd: Binnen 30 dagen

Steigerhouten bank

Het is niet meer weg te denken in het beeld van steigerhouten tuinmeubelen. De steigerhouten bank aan de tuintafel. Leuk met kleurrijke kussens erop en het geheel krijgt een cosy en trendy uiterlijk. Daarnaast ook nog eens super handig vanwege het makkelijk aan tafel gaan zitten voor bijvoorbeeld de kinderen.

Steigerhouttuinmeubels.nl biedt u verschillende banken van steigerhout, in allerlei maten en uitvoeringen. Maar natuurlijk maken wij onze banken ook graag voor u op maat. Kijkt u eens naar dit prachtige voorbeeld uit onze collectie. Deze bank heeft massieve poten, voor een stevig en robuust uiterlijk.

Ook zijn onze binnenmeubelen netjes afgewerkt en bestand tegen vuil en vocht. Bent u op zoek naar een tuinbank van steigerhout, om uw tuin een authentieke sfeer te geven? Kijkt u dan eens naar onze tuinbank. Of neem een kijkje bij de uitgebreide collectie van RestyleXL.
Doorgaans is de levertijd 30 dagen maar vaak kan er ook sneller geleverd worden. Voor maatwerk kunnen langere levertijden gelden. Neem dan voor meer informatie contact op met de klantenservice.
Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Wilt u echter toch iets aan ons retourneren? Dat kan binnen veertien dagen na het ontvangst van het product. Stuurt u ons dan een mail, zodat wij een afspraak met u kunnen maken over de retourzending. Als service kunnen wij het transport regelen. De kosten van dit transport verrekenen we met eventuele retourbetalingen. Als u iets terugstuurt bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook voor een bewijs van terugsturen. Is uw product teruggestuurd, dan doet één van onze medewerkers een taxatie om te zien in welke staat het geretourneerde artikel verkeert. Daarna krijgt u van ons een rapport met informatie over eventuele terugbetaling of omruiling.

Kopers van dit product kochten ook:

Productfoto: Tuintafel steigerhout Productfoto: Vierkante tafel steigerhout Productfoto: Steigerhouten bank Productfoto: Steigerhouten tafel

Laatst bekeken

Steigerhouten bank

© 2015 Copyright - Sitemap - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Policy

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Thuiswinkel waarborg
Betaalmogelijkheden

Deze webshop is onderdeel van:

Logo RXL home