Terug naar overzicht

Klik op afbeelding voor vergroting

Over dit product:

Stuur dit product door

Stuur dit product naar een vriend

* *

(velden met een * zijn verplicht)

Product 6 van 29

Tuintafel steigerhout

Op mobiele apparaten dubbel klikken om keuze te activeren.
0 0

0,00

Levertijd: Binnen 30 dagen

Tuintafel steigerhout

Een tuintafel steigerhout is meer dan alleen een tafel. Het is een verzamelpunt die qualitytime aantrekt. Heerlijk genieten in de buitenlucht aan deze prachtige tuintafel steigerhout is een verademing. Lekker stevig en van top kwaliteit! Ideaal om met vrienden, familie en het gezin lekker te genieten van een barbeque bijvoorbeeld.

Een groot en ruim tafelblad van steigerhout, en massieve, robuuste poten. Met onze tuintafel van steigerhout bent u dé trendsetter van de buurt! Onze tuintafel van steigerhout is robuust en massief, en geeft uw tuin een authentieke sfeer. Natuurlijk kunt u de steigerhouten tuintafel ook binnen gebruiken. Om geheel aan uw wensen te voldoen, maken wij onze tafel van steigerhout helemaal voor u op maat. En daarnaast kunnen wij de steigerhouten tuintafel netjes voor u afwerken. 


Informatie

- De hoogte onder de tafel is altijd minimaal 68cm. Heeft u meer ruimte nodig onder de tafel? Geef het dan even aan.
- Trekt u van de lengtemaat van de tafel maximaal 30cm af, dan heeft u de maat tussen de tafelpoten. Komt u net niet uit met de maat? Geef het dan even aan.
Doorgaans is de levertijd 30 dagen maar vaak kan er ook sneller geleverd worden. Voor maatwerk kunnen langere levertijden gelden. Neem dan voor meer informatie contact op met de klantenservice.
Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Wilt u echter toch iets aan ons retourneren? Dat kan binnen veertien dagen na het ontvangst van het product. Stuurt u ons dan een mail, zodat wij een afspraak met u kunnen maken over de retourzending. Als service kunnen wij het transport regelen. De kosten van dit transport verrekenen we met eventuele retourbetalingen. Als u iets terugstuurt bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook voor een bewijs van terugsturen. Is uw product teruggestuurd, dan doet één van onze medewerkers een taxatie om te zien in welke staat het geretourneerde artikel verkeert. Daarna krijgt u van ons een rapport met informatie over eventuele terugbetaling of omruiling.

Kopers van dit product kochten ook:

Productfoto: Tuinstoel M Productfoto: Tuinbank steigerhout Productfoto: Tuinstoel Productfoto: Parkbank Productfoto: Tuinstoel I85 Productfoto: Tuinstoel S4 Productfoto: Steigerhouten bank

Laatst bekeken

Tuintafel steigerhout

© 2015 Copyright - Sitemap - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Policy

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Thuiswinkel waarborg
Betaalmogelijkheden

Deze webshop is onderdeel van:

Logo RXL home